Culinaria: ongeëvenaarde gastronomische ervaring
02/17/2025
02/17/2025
Nadat het event bijna tien jaar lang onze hoofdstad in vuur en vlam zette, is Culinaria helemaal terug. Met Audi als partner zorgt dit gastronomische event voor een bijzondere en exclusieve editie.
Dit wordt een buitengewone culinaire ervaring onder leiding van drie sterrenchefs: pure gastronomie, waarbij u verrast wordt en proeft van bijzondere smaken.
Audi bevestigt hiermee zijn engagement voor de wereld van de haute cuisine en versterkt zijn aanwezigheid met een nieuwe ambassadeur: Christophe Hardiquest, sterrenchef bij Menssa in Sint-Pieters-Woluwe.
© Jehanne Hupin
© Jehanne Hupin
Drie belangrijke Belgische chefs tekenen present op Culinaria:
Samen zorgen ze voor een menu in vier delen, samengesteld als een gastronomische reis. Van het aperitief, over signature dishes tot het after diner, elk moment wordt een verkenning van smaken in een kader dat speciaal voor deze gelegenheid aangepast wordt.
De sterrenchefs zullen deelnemen naargelang hun beschikbaarheid. Bij afwezigheid zorgen andere getalenteerde chefs - persoonlijk geselecteerd door de sterrenchefs - voor een culinaire ervaring die trouw blijft aan hun visie. Zo garanderen ze elke avond topkwaliteit.
De start van deze editie is gepland op 14 en 15 maart, volgende data kunnen later aangekondigd worden ... Maar de eerste avonden zullen de meest exclusieve zijn.
© Antoine Melis
© Antoine Melis
Audi engageert zich in de wereld van gastronomie door partner te worden van Culinaria. Het merk met de vier ringen heeft heel wat gemeenschappelijk met topchefs: uitmuntendheid, creativiteit en innovatie.
Samen met Christophe Hardiquest, Willem Hiele en Sang-Hoon Degeimbre viert Audi het streven naar perfectie en de ultieme zintuiglijke ervaring.