Culinaria by Audi: het gastronomische event van het jaar
Audi België Lifestyle
Culinaria by Audi: het gastronomische event van het jaar
Culinaria

Culinaria: ongeëvenaarde gastronomische ervaring

Na een afwezigheid van zes jaar is Culinaria helemaal terug op 14 en 15 maart 2025. Bereid u voor op een ongeëvenaard gastronomisch event dat draait rond culinaire topprestaties en innovatie.

Op een nog geheime locatie in Rob The Gourmet’s Market werken drie sterrenchefs hiervoor samen: Christophe Hardiquest, Willem Hiele en Sang-Hoon Degeimbre.

17.02.2025 Leestijd: 4 min

Gastronomische revival: Culinaria keert terug

Nadat het event bijna tien jaar lang onze hoofdstad in vuur en vlam zette, is Culinaria helemaal terug. Met Audi als partner zorgt dit gastronomische event voor een bijzondere en exclusieve editie

Dit wordt een buitengewone culinaire ervaring onder leiding van drie sterrenchefs: pure gastronomie, waarbij u verrast wordt en proeft van bijzondere smaken

Audi bevestigt hiermee zijn engagement voor de wereld van de haute cuisine en versterkt zijn aanwezigheid met een nieuwe ambassadeur: Christophe Hardiquest, sterrenchef bij Menssa in Sint-Pieters-Woluwe.

Culinaria

Vier delen, drie sterrenchefs

Drie belangrijke Belgische chefs tekenen present op Culinaria: 

  • Christophe Hardiquest, sterrenchef en ambassadeur voor Brussel 
  • Willem Hiele, bekroond met een ster in Oostende 
  • Sang-Hoon Degeimbre, twee sterren bij L’Air du Temps in Wallonië 

Samen zorgen ze voor een menu in vier delen, samengesteld als een gastronomische reis. Van het aperitief, over signature dishes tot het after diner, elk moment wordt een verkenning van smaken in een kader dat speciaal voor deze gelegenheid aangepast wordt. 

De sterrenchefs zullen deelnemen naargelang hun beschikbaarheid. Bij afwezigheid zorgen andere getalenteerde chefs - persoonlijk geselecteerd door de sterrenchefs - voor een culinaire ervaring die trouw blijft aan hun visie. Zo garanderen ze elke avond topkwaliteit.

De start van deze editie is gepland op 14 en 15 maart, volgende data kunnen later aangekondigd worden ... Maar de eerste avonden zullen de meest exclusieve zijn.

Sang Hoon Degeimbre
Willem Hiele

Audi centraal in de topgastronomie

Audi engageert zich in de wereld van gastronomie door partner te worden van Culinaria. Het merk met de vier ringen heeft heel wat gemeenschappelijk met topchefs: uitmuntendheid, creativiteit en innovatie. 

Samen met Christophe Hardiquest, Willem Hiele en Sang-Hoon Degeimbre viert Audi het streven naar perfectie en de ultieme zintuiglijke ervaring.

Culinaria powered by Audi - acte 3
Culinaria powered by Audi - acte 4
Culinaria powered by Audi

Exclusief plezier

De editie 2025 van Culinaria wordt een unieke VIP-ervaring. Per avond kunnen slechts 120 gasten aanwezig zijn op dit uitzonderlijke event. 

De drie sterrenchefs zullen zoveel mogelijk aanwezig zijn, in de loop van de weken soms aangevuld door het kruim van het jonge Belgische keukengeweld en andere grote namen. 

De eerste data zijn vastgelegd op 14 en 15 maart, het aantal plaatsen is beperkt. Mis deze kans op een gastronomische topavond niet. 

Reserveer nu uw plaats.